Packs

Medieval

Tenim una sèrie de jocs dissenyats per festes medievals, on els troncs, el castell, armadures i bitlles tenen més presencia que mai.

Tradicional

El nostre conjunt de jocs estan creats partint de la recerca de jocs antics, jocs de tota la vida. Busquem jocs que jugaven els nostres pares, avis i besavis i els modifiquem i adaptem a una mida XXL, gegant, per tal que petits i grans puguin jugar al carrer o espais molt amplis.

Casaments

Si vols tenir un entreteniment diferent el dia del teu casament i que sigui apte per tots els públics et farem una proposta de jocs gegants de fusta que no podrás resistir.

Individuals

Tots els jocs tradicionals es poden llogar (inclús comprar, sota comanda) individualment. Si vols celebrar una festa d’aniversari a casa teva i t’agradaria fer alguna cosa diferent i sorprendre els teus convidats, pots llogar 3, 4 o més jocs. Podem oferir-te un pack personalitzat exclusiu per a tu en funció de les edats, gustos, espai o necessitats. A partir de 10 jocs els portem nosaltres. I els pots tenir tot el cap de setmana.
Truca’ns i demana informació sense cap compromís.

Preus

El lloguer dels jocs pot variar en funció del nombre de jocs, dies, horaris, etc… Pots llogar desde 1 joc fins a packs de 10, 15, 25, 40, 60.

Explica’ns les teves necessitats i et farem un pressupost a mida sense compromis.

A partir de 10 Jocs els preus inclouen muntatge, desmuntatge i transport.