Games

Jocs de Pensar

Jocs de pensar, de diferents dificultats que enganxen a petits i grans. No podrás parar de jugar fins trobar la solució.

Jocs de Construcció

Un conjunt de peces iguals o similars amb les que es poden crear diferents estructures i construccions segons la teva imaginació.

Jocs de Punteria

Proba la teva puntería amb el joc dels 500 punts, el Tombacaps, la Granota, el Ring, els Bolos, el Basket Cavaller o el Basket Cotxe.

Jocs d’ Equilibri

Jocs d’equilibri on tothom pot demostrar la seva habilitat i bon pols. Hauràs d’equilibrar les peces a mida que es van col·locant.

Jocs d’Habilitat

Els Jocs d’habilitat contemplen diferents dificultats segons les edats; així doncs trobarem jocs pels més petits que hauran de pescar peixos, cilindres o ànecs…
I jocs per nens més grans i per adults on podran jugar amb diferents Billards, caçar la bola, demostrar qui arriba més lluny amb la Mola, saber pujar una bola per un pla vertical ple de forats on l’ajuda seran dues cordes i una petita cistella (Montboule), o treure una bola d’un laberint, entre d’altres.

Jocs de Moviment

Els jocs de moviment generen alegria i benestar. La rapidesa de moviments dels jugadors fa que siguin jocs molt actius i excitants.
Com exemples tenim els Flitxers, el Futbolí, els Hockeys, els Martells, les Barriques, els Imans.

Jocs d’Estratègia

Als jocs d’estratègia haurem de seguir un conjunt de normes establertes, en el qual els jugadors poden assolir la victòria mitjançant diverses tècniques . Així doncs podem trobar, dins d’aquest grup, les Dames, els Bastonets, Morpión, 4 en ratlla, 3 en ratlla.

Jocs dels Sentits

En aquests jocs es desenvoluparàn els diferents sentits. Per exemple mitjançant el tacte haurem de descovrir el objecte que ens indican (boles, cilindres, quadrats….)

Jocs Personalitzats

Si ets una empresa, escola, associació o entitat i vols que pel teu esdeveniment o acció temporal et dissenyem un joc específic o amb el teu logotip, tenim l’opció de personalitzar els jocs segons les teves necessitats.

Jocs de Memòria

En aquests jocs de memòria s’ha de buscar la parella. Tenim les fitxes, en diferents formats divertits, cap per avall i hauràs d’anar girant-les per veure la imatge, recordant la posició de les imatges per trobar la seva parella. Qui més parelles aconsegueixi recordar guanya.
Tenim diferents formats de memory buscant sempre que els dibuixos siguin de qualitat i bonics.

Preus

El lloguer dels jocs pot variar en funció del nombre de jocs, dies, horaris, etc… Pots llogar desde 1 joc fins a packs de 10, 15, 25, 40, 60.

Explica’ns les teves necessitats i et farem un pressupost a mida sense compromis.

A partir de 10 Jocs els preus inclouen muntatge, desmuntatge i transport.